Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2008. augusztus 05. 13:20 - Gazz

Girls, girls, girls

Hmmm... hol is kezdjem. Imádom a nyarat, ilyenkor nagyon jó férfinak lenni. ( El lehetne most vitatkozni azon, hogy férfinak, vagy férfinek, mindkettő mellett tudok érveket felsorakoztatni.) Nyilván a nők miatt. A legjobb a egészben az, hogy mi férfiak is, és a nők is egy olyan játékot játszunk, amely nem igényel tudatosságot. Annyi mindenen kell gondolkodni, annyi mindenről kell dönteni nap mint nap, hogy ha már a szex sem az ösztönökön keresztül működne, akkor biztos, hogy egy nemzedéken belül kihalnánk.

Naszóval amikor egy nő reggel úgy dönt, hogy tangát vesz fel, és felé egy olyan nadrágot, vagy szoknyát, amin a tanga átsejlik, vagy például nem vesz melltartót a blúza alá, valószínűleg nem gondol arra, hogy mennyi férfinak okoz ezzel örömet az utcán, mintahogy arra se, hogy igazából egy fegyvert is magához vett ezzel, amivel a hímek viselkedését meglehetősen jól tudja kontrollálni. Hogy egzaktan fogalmazzak, a férfipopulációból mindig lesz jónéhány, akik támogatólag fognak viselkedni, és őket már könnyű irányítani verbálisan is.

Érdekesek ezek a tudatalatti metakommunikációs jelzések. Pld. nem hinném, hogy a nők tudnák, hogy dohányzás közben miért tartják olyan jellegzetesen a kezüket. Ugye mindenkinek most lejött, hogy mi ez a testtartás? A kar könyökben visszahajlítva a testhez simul, a csukló kifelé néz, a széttárt mutató és középső ujj között pedig ott a cigaretta. Ez a testtartás rögtön három szexuális töltetű dolgot is megjelenít. Az első a csukló megmutatása. A női csukló ugyanis szexuális jelkép, kb ugyanolyan szerepe van, mint a lábikrának, amit a középkorban illett eltakarni, mert ha a hímek meglátták, rögtön maguk alá ejakuláltak. A csukló hasonló vonzerővel bír, tisztességes muzulmán nő ezt is eltakarja. Mint ahogy az sem véletlen, hogy a karkötőkkel is erre a területre igyekeznek nőtársaink a figyelmünket felhívni. Kétségkívül egy karcsú formás csukló nagyon elbűvölő tud lenni.

A másik tudatalatti jelzése ennek a testtartásnak a felsőtest, méretének látszólagos megnagyobbítása a derékhoz képest, amely kvázi nagyobb mellbőséget feltételezne. Ne essünk abba a hibába, hogy egy kart nyilvánvalóan nem lehet összetéveszteni a mellel. Persze hogy nem lehet. Tudatosan nem, de tudatalatt csak a test körvonala az érdekes. Mint ahogy a hiéna is afrikában nem támadja meg a másfél méternél magasabb ellenfelet. A kisgyerekeket simán elragadja, de ha a gyerek a fejére rak egy dobozt, akkor már nem meri megtámadni. Látszólag nyilvánvaló, hogy a doboz nem a gyerek része, de a hiéna ösztönös reflexei nem a tudatosság szintjén mérlegelnek.

A harmadik közvetített üzenet pedig a széttárt ujjak, köztük a cigarettával, amely egy fallikus szimbólum is. Ez ebben a formában egyértelműen a koituszra való hajlandóságot fejezi ki. Azt, hogy az illető hölgy szexuálisan érett, és tulajdonképpen nem áll távol tőle a gondolat, hogy egy kis etyepetyébe bonyolódjon. Érdemes megfigyelni, hogy a családanyákra már nem jellemző ez a testtartás, ha dohányoznak. Legalábbis arra, amelyik boldog párkapcsolatban él....

Ugyanígy üzenetértéke van egy csipkés női alsóneműnek is. Amely egyrészt az elérhetőség látszatát közvetíti azzal, hogy némileg átlátszó, s ezzel felkelti a férfi kíváncsiságát, hogy felfedje, amit takar, másrészt a csipkék a szeméremajkak analogjai, amelyek  a szexuálisan érett nőknél megnagyobbodnak, és ezzel láthatóvá lesznek. A fényes selyem (különösen a rózsaszín, és fehér) alsóneműk viszont a női bőrt szimbolizálják, amely per definíció sima, puha, és halványabb színű, mint a férfiak napnak, hormonális hatásoknak (pld. szőrösödés) kitett bőre. Aki ilyet visel, az ugyanazt fejezi ki ezzel, mint amikor leborotválja a lábát. Kifejezi a férfi és a nő közötti különbséget.

 A következő bejegyzés a pesti bicajozásról fog szólni.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gazz.blog.hu/api/trackback/id/tr35601729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moni79 2008.09.24. 10:48:57

hát persze, hogy jó férfinak lenni egy olyan világban, ahol férfiként elnyomhatod a nőket és szexuális tárgyként kezelheted.
mit szólnál, ha a nemi szerved alapján osztályoznának a lányok az utcán, és nem is lennének kíváncsiak arra, hogy milyen vagy amúgy?
ez a pszichologizálás meg undorító. és mit akarsz ezzel a bejegyzéssel kifejezni?

Gazz 2008.09.24. 13:08:06

Világíts rá légyszíves arra, hogy hol szerepel elnyomás a bejegyzésben. Ha ilyet nem találsz, ne kérd rajtam számon, mert nem vagy korrekt.
Hol van itt szó a nemi szervek osztályozásával.
Örültem volna, ha elolvasod előbb a bejegyzést, és úgy reagálsz.
Nem örülök neki, hogy hozzászoltál, mert a bejegyzéshez a szövegednek semmi köze. :-(

baud (törölt) 2008.09.24. 17:49:54

Mit kezdenél egy antinikotinista nővel, aki nem visel csipkés fehérneműt? Honnan tudnád, hogy milyen jelzései vannak? :)

Gazz 2008.09.26. 13:19:02

Ha nem élnék boldog házasságban, akkor ezeket mondanám:
1. Örülnék neki, hogy antinikotinista. A nők csodálatos bőrének semmi sem tud ártani annyit, mint a nikotin.
2. Ha nem visel csipkés fehérneműt, az sajnos azt jelenti, hogy nem akar semmit tőlem. Ha tetszik a hölgy, akkor szomorkodom egy kicsit. Esetleg veszek neki virágot, hátha meggondolja magát.
3. Még mindig ott van a frizura. Abból lehet bizonyos következtetéseket levonni. De legyen mondjuk skinhead lány. Akkor ott van a smink. A púder és a rúzs egyértelműen az üzenőszimbólumok közé tartozik.
4. Mondjuk nem sminkel. Nincs minden veszve. Vannak homályos emlékeim valamilyen tanulmányról, hogy a pislogások száma öntudatlanul is kifejez szexuális érdeklődést, csak ember illetve orvos legyen a talpán, aki ezt számolgatja, illetve észreveszi.
:-)
süti beállítások módosítása