2023. szeptember 20. 15:43 - Gazz

Magvas gondolatok

Végignéztem néhány Ossian klipet a nyolcvanas évekből, és végre beugrott, hogy Paksi Endre a magyar Ozzy Osbourne akart lenni. Ugyanaz a mozgás, mimika, és hajviselet. ( A Pokolgép meg a magyar Judas Priest )

 A Balatoni Limnológiai Intézet szakijai szerint azért károsodik a nád, mert állandó a vízszint a Balatonon. Namost szeretném megjegyezni, hogy idén rekord mértékben károsodott a nád, miközben egy évvel ezelőtt a vízszint lent volt a béka feneke alatt, most meg 95-ön áll, de megjárta a 120-at is. Ha ez nem ingadozás, akkor nem tudom mi számít annak.

Megnéztem az európai termékenységi mutatókat. Jól látható, hogy Orbánnak nagy a kabát. Izland meg Franciaország még oké, hogy ránk ver, mert jóval gazdagabbak, de hogy Csehország és Szlovákia is, az több mint elgondolkodtató...

 Rájöttem, hogy a hidrogén-peroxid nemcsak a hajat meg a vigyázatlan ember bőrét fehéríti ki, hanem a megsárgult műanyagot is.

 Pesty László eddig biztosra ígérte, de már hezitál, hogy a nyilvánosság elé tárja a NER-es visszaélések bizonyítékait, mert az OLAF-nak nem szeretne segíteni. Magyarra lefordítva, be lett fenyítve, és a gumigerinc - ahogy várható volt - meghajlott.

 Címlapokon virít, hogy Szijjártó elintézte, sertéshúst fogunk Malajziába exportálni. Tekintve hogy Malajzia muszlim ország, ez igazán "nagyszabású" üzletnek ígérkezik. :-D

Úgy vagyunk Orbán nyugdíjba vonulásának bejelentett dátumával, mint az első működő fúziós erőmű működésbe állásával. Az időpont négy évente négy évet tolódik.

 Úgy néz ki, van egy olyan pálya, amin Gyurcsány köröket ver Orbánra. Az előbbi által lefutott félmaraton az utóbbi számára ma már teljesen elérhetetlen cél. 

Elég unortodox megközelítés úgy ösztönözni a fiatalokat családalapításra, hogy közben világosan látszik, hogy a születendő gyerekek iskoláztatása láthatóan nem lesz biztosított. Jelenleg 34ezer dolgozó hiányzik az oktatásból.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gazz.blog.hu/api/trackback/id/tr1218216319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása