2016. február 23. 11:16 - Gazz

Sturm Abteilung

Orbán szintet lépett. Cinizmusban is, tisztességtelenségben is, antidemokratizmusban is. Az ami ma a Választási Irodánál történt, az már túl van a demokrácián, és túl van a társadalmilag tolerálható szinten.

Ehhez a társadalom söpredékét használta fel. Nyilván kézenfekvő lenne a választási irodában megjelent kopaszokra ráhúzni a Fradi B-közép jelzőt, de ez egyúttal annak a ténynek a negligálása is lenne, hogy a B-közép jobban utálja Kubatovot, mint az Újpestet, s elég nehezen elképzelhető, hogy Kubatov hívó szavára mennének "rendet tenni". Szóval ez a rohamcsapat maximum renegát, megvehető egykoriB-közép tagokból szerveződött, nyilván jó pénzért teszik, amit tesznek.

Merthogy ha kell, akkor bizony teszik amit kell, ők bármilyen helyzetben bevethetők. Ott vannak, amikor oktatási kérdésekben kell véleményt nyilvánítani, ott vannak a Fidesz székház "ostromakor", ott vannak a Kocsis Máté elleni tüntetéskor, megjegyzem, elég vicces látni, ahogy ők a tesztoszterontól duzzadó macsók állnak ki a meglehetősen feminin polgármester mellett.

És most ott vannak a Választási Irodánál. Ami azért jelent új szintet, mert a Választási Iroda közintézmény. Nem kopaszokra van bízva az, hogy eldöntsék, oda ki mehet be, és ki nem. A rendőrségnek az első hívásra oda kellett volna mennie biztosítani a helyszínt, és intézkedni, ha bármilyen jogsértést tapasztal.

Sajnos úgy néz ki, Orbánék kezdenek rákapni a kis szabadcsapatuk használatának ízére. Németországban pontosan így kezdődtek a dolgok 85 évvel ezelőtt. Az SA, Röhm vezetésével rendkívül sikeresen hackelte a demokráciát, nagyon ügyesen félemlítette meg az ellenzéket, és nem igazán volt megfogható a jogrend szerint, viszont politikailag mindenki teljesen tisztában volt vele, hogy kikhez köthető. Hitler egyik legnagyobb húzása volt ez a szervezet, majd pedig az SA-ból személyi ellentétek miatt kinőtt SS. 

Amikor a csőcselék hatalmat kap, abból sosem sül ki semmi jó a nép számára. Nem jött be nálunk 1919-ben, sem 1945-ben. Nem jött be Kambodzsában, nem jött be az oroszoknál 1917-ben. Milliók haltak meg azért, mert néhány pszichopata a csőcselék hátán akart a hatalomba kerülni. Mert a csőcselék mögött mindig is volt egy mastermind, egy irányító akarat, ezért nem lehet a csőcselék tombolását igazi forradalomnak nevezni. Mintahogy súlyos hiba a csőcseléket a néppel azonosítani.

Nálunk Kun, Szálasi, máshol Pol Pot, Lenin, Mao, nem megfeledkezve természetesen a legadekvátabb német példáról, Hitlerről sem.... egyik sem demokratikusan került a hatalomba, mindegyiknek rengeteg vér tapadt a kezéhez, mindegyik diktátorrá vált. És mindegyik azzal kezdte a karrierjét, hogy fegyvert adott a társadalom legsötétebb elemeinek kezébe.

A FIDESZ a mai napon végleg kidobott két betűt a nevéből, Orbánék átlépték a Rubicont. 

Jobbikosoknak mondom, lassan észre lehet venni, hogy miközben Orbán elintézte a Gárdátokat, fű alatt megcsinálta a sajátját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gazz.blog.hu/api/trackback/id/tr988413006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása